Laskentapalvelut Pesonen Oy
             
   
 
   

Vuoden 2014 ennakonpidätykset toimitetaan seuraavasti

Vuoden 2014 verokortit tulevat voimaan 1.2.2014. Verokortit postitetaan asiakkaille joulu- tammikuun puoliväliin mennessä.

Tammikuu

Tammikuussa vuonna 2014 maksettavasta suorituksesta ennakonpidätys toimitetaan joulukuun 31. päivän 2013 voimassa olleiden pidätysprosenttien mukaisesti. Jos verovelvollisella on verotoimiston vuodelle 2014 määräämä muutosverokortti, ennakonpidätys toimitetaan kuitenkin sen mukaisesti. Ennakonpidätyksen määrää laskettaessa ei oteta huomioon vuonna 2013 maksettuja suorituksia eikä niistä toimitettuja ennakonpidätyksiä.

Loppuvuosi

Helmikuun 1. päivän tai sen jälkeen vuonna 2014 maksettaviin palkkoihin ja muihin ennakkoperintälaissa tarkoitettuihin suorituksiin sovelletaan vuodelle 2014 vahvistettuja pidätysprosentteja. Jos ennakonpidätyksen määrä lasketaan 1.2.2014 tai sen jälkeen, ei oteta huomioon tammikuussa maksettuja suorituksia eikä niistä toimitettuja ennakonpidätyksiä.

Muutosverokortti

Onko elämäntilanteesi tai tulosi muuttuneet ? Kotiin tullut verokortti ei silloin ehkä ole sopiva. Uuden verokortin saat helposti ja nopeasti osoitteesta vero.fi/verokortti. Muutosverokortin voit joko tulostaa itse, tilata postitse kotiin tai suoraan työnantajalle. Tulostettu verokortti on heti käyttövalmis. Voit muuttaa verokorttia läpi vuoden. Tunnistautuminen tapahtuu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

<< Takaisin

 
 
Laskentapalvelut Pesonen Oy | Puh +358 (0)400 966 700 | sanna.pesonen(at)laskentapesonen.fi
 
 
© Copyright Laskentapalvelut Pesonen
Design by Studio Obra